vineri, 11 februarie 2011

masa talentata

O Masa Talentata este un cel mai original mod prin care sa iti intampini invitatii, care sigur vor aprecia modul extravagant si personal de inmanare a paharelor cu sampanie.

O nunta trebuie sa exprime originalitate, originalitate care sa fie desprinsa din personalitatea celor doi miri. Asa ca, cea mai noua, mai originala si mai versatila idee din lumea nuntilor: MESELE TALENTATE.Practic, un personaj costumat este incadrat de un blat rotund pe care se aranjeaza diverse preparate culinare sau bauturi. Personajul impreuna cu suprafata de servire, creeaza impresia de tot unitar, ca si cum preparatele ar fi servite direct de pe rochia personajului


Cel mai spectaculos mod de a servi sampania!

TRADITIA SPUNE SA INTAMPINI INVITATII LA INTRARE

La inceputul nuntii, si, de fapt, la inceputul oricarui eveniment, gazdele trebuie sa isi intampine invitatii la intrare. In traditia romaneasca, la nunti, mirii, alaturi de nasi si, optional, alaturi de parintii mirilor, isi intampina invitatii cu sampanie si cu piscoturi.
Paharele si sampania sunt asezate la intrare, pe o masa, aranjate intr-un mod cat mai festiv. Paharele trebuie sa fie inmanate de chelneri fiecarui invitat alaturi de un piscot, asa cum cer si bunele maniere.
In USA la moda sunt mesele talentate. Costumatiile spectaculoase, sampania servita ca la carte au fost ingredientele perfecte pentre a transforma acest serviciu intr-un ‘must have' al fiecarui eveniment. Rockefeller Center, The Metropolitan Opera House, The Atlantis Resort and Casino, Gotham Hall, The New York Public Library, MTV, sunt doar cateva locatii unde aceste mese talentate au fost inchiriate pentru primirea si servirea invitatilor. Acum sunt prezente si in Romania.
www.mesetalentate.ro
http://www.raideciocolata.ro/

3 comentarii:

  1. pana la urma o sa folosesti masa talentata? Iubi sigur ar fi incatat de cea in alb-rosu :D

    RăspundețiȘtergere
  2. eu exact asa imi doresc!!!

    RăspundețiȘtergere