joi, 10 februarie 2011

Ana si Tudor

Numele meu este Ana Maria.
Ana pentru majoritatea celor ce ma cunosc. Sunt in prima jumatate a vieti mele si in cateva luni o sa ma casatoresc.
Cu cine? va veti intreba.
Cu Tudor; un baiat frumos, glumet si cu ochi albastri.
Ne-am cunoscut prin 2003 si suntem impreuna de la 14 octombrie 2005, intr-o vineri.
Vinerea Mare in calendar.
Da stiu foarte exact, noi femeile tinem minte lucrurile astea.
   Nuntile din prezent au depasit de mult traditionalul, o nunta trebuie sa uimeasca, sa fie un spectacol, sa celebreze casatoria celor doi miri printr-o cumulare eleganta de evenimente, cu detalii decorative originale, cu muzica de calitate si un meniu deosebit.
  
http://www.infomariaj.ro


8 comentarii:

  1. acest filmulet este facut de mine pentru iubi cand imi lipsea foarte mult, deoarece el era plecat in Spania sa munceasca. Sper ca cel pe care il voi pregati pentru nunta sa iasa mult mai frumos.

    RăspundețiȘtergere
  2. felicitari pt blog! o sa-l urmaresc si eu pentru sugestii si idei, tinand cont ca ma casatoresc pe 11 iunie 2011.

    RăspundețiȘtergere
  3. dragut filmuletul,dar melodia e cam trista

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa fie intr-un ceas bun!Sa fiti fericiti si sa va iubiti mereu ca si acum!(d-abia asteptam sa facem o hora la voi la nunta)

    RăspundețiȘtergere
  5. Bravo, Ana! Se cerea un blog la cat de preocupata ai fost de organizarea nuntii! Am un sentiment k o sa asistam la nunta perfecta!

    RăspundețiȘtergere
  6. multumesc pentru aprecieri si pentru incredere Pisikuta mica.

    RăspundețiȘtergere
  7. SA IUBESTI…pentru ca iubirea este secretul tineretii vesnice ..!!…….SA RAZI…pentru ca rasul este muzica sufletului..!!….SA PLANGI….pentru ca plansul este emotia unei inimi mari..!!!…….SA CITESTI..pentru ca cititul este sursa cunoasterii..!!!….SA ASCULTI…pentru ca ascultarea este forta inteligentei..!!!…..SA GANDESTI..pentru ca gandirea este cheia reusitei..!!!…..SA VISEZI…pentru ca visarea este speranta si rasuflarea fericirii..!!!….SA TE JOCI….pentru ca jocul reprezinta prospetimea copilariei..!!!…..SA AI TIMP SA TRAIESTI… pentru ca timpul trece repede…si nu revine NICIODATA..!!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Ana, tu chiar esti indragostita ....rauuu.Sper sa ai aceleasi sentimente si pe viitor, odata cu trecerea anilor.Pop.Ana |(Berby)

    RăspundețiȘtergere